© 2018 - 2023, Norskeforbrukslan.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Viiga Lån - Lån opptil 40000 kr.
Norske forbrukslån
Annonse
Motty
VELG KATEGORI

Forbrukslån Guide
Telefinans FolkeLånet
Telefinans har i mange år drevet med låneformidling, og har derfor blitt en av de største i bransjen på forbrukslån. Her søker hver eneste dag flere titalls nordmenn om nettopp slike lån, noe som kanskje ikke er så rart ettersom de hjelper folk med å finne billigste forbrukslån.

Telefinans er nemlig ikke en bank i seg selv, men et mellomledd mellom deg og flere banker. Du sender inn én enkelt søknad til selskapet, og får i retur tilbud på forbrukslån fra flere av landets største banker. På denne måten kan du velge og vrake i tilbudene, og selv se hvem som gir deg det billigste lånet og den laveste renten.

Svært gunstig tjeneste
Telefinans gjør det altså både billigere og søke forbrukslån, samtidig som de gjør det enklere å få innvilget søknaden ettersom det nå er bankene som konkurrerer om deg - og ikke motsatt.

Gjennomsnittsrenten på et lån søkt om via Telefinans er kun 11% (nominell rente), noe som er svært billig!

For å søke forbrukslån hos Telefinans må du være minst 23 år gammel, og tjene minst 180 000 kroner i året. Da kan du få et lån på inntil kr 500 000, som er usikret. Det betyr at du ikke må stille med pant i eiendom eller lignende, og pengene kan du naturligvis bruke på akkurat hva du vil.

Telefinans fordeler:
  • Lav effektiv rente
  • Høyt maksimalt lånebeløp
  • Tilbyr refinansiering
  • Inntil 15 års nedbetaling

Telefinans ulemper:
  • Høyt etableringsgebyr
  • Ingen betalingsfrie måneder

Priseksempel:
Effektiv rente 15,8 prosent, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr. Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %
Forbrukslån tips