© 2018 - 2023, Norskeforbrukslan.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Viiga Lån - Lån opptil 40000 kr.
VELG KATEGORI

Norske forbrukslån
Forbrukslån tips
Forbrukslån med betalingsanmerkning
Hvis man unngår å betale regninger og fakturaer, eller ikke følger den betalingsplanen som banken har lagd til deg i forbindelse med et lån, så vil det til slutt resultere i en betalingsanmerkning.

Denne følger deg i minst fem år, eller til du har gjort opp for deg, og vil hindre deg fra å kunne søke om alt fra forbrukslån til boliglån i denne perioden.

Derfor er det ekstremt viktig å unngå slike betalingsanmerkninger, men mange som allerede har fått en slik lurer på om det er mulig å ta opp et nytt norsk forbrukslån når man allerede har en betalingsanmerkning. I utgangspunktet er det ikke det, men vi ser at bankene har blitt hyggeligere enn de var tidligere.

For mange banker vil nå tilby deg et forbrukslån selv om du har betalingsanmerkning. Dette er først og fremst dersom du søker om et lån til å refinansiere gammel gjeld, og banken kan komme til å kreve at du stiller med sikkerhet for lånet.

Det er egentlig ikke vanlig praksis for forbrukslån, men de stadig økende gjeldsproblemene til nordmenn har ført til at bankene har blitt noe hyggeligere. Men så kan man jo spørre seg selv - trenger man å pådra seg mer gjeld når dette var utgangspunktet for at man fikk en betalingsanmerkning?